checkmark Veilig betalen met iDeal checkmark Volledige garantie checkmark Prijzen inclusief BTW checkmark Snelle levertijden

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bel:

0591- 35 10 48

maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.00 uur

Direct offerte aanvragen

10% korting op VTWONEN Collectie

Gratis styling-pakket
Klik hier om de bon uit te printen en kom dan snel naar onze showroom!

Bad en Home XL webshop

Grindvloeren

Strizo grindvloeren

Wij leveren (sier)grindvloeren van het merk Strizo. Deze geven door hun structuur en kleuren een natuurlijke warme uitstraling aan de ruimte, of het nu om een kantoor of een woning gaat. Strizo sier grindvloeren zijn geschikt voor zo goed als iedere ondergrond.

Strizo is momenteel in een 60-tal standaard kleuren leverbaar

Bekijk onze webshop of vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan.

Gekleurde grindvloerenGrindvloer grijs Grindvloeren Grindvloer Grindvloeren kleuren

Marmerstone grindvloeren

Bestel marmerstone grindvloeren online in onze webshop!

Wat is marmerstone

Marmerstone wordt gemaakt van grote marmerblokken die gebroken worden. Na het breken van deze brokken natuursteen worden de stukken steen getrommeld om de scherpe kanten eraf te polijsten.

Marmerstone vloeren

Vloeren van marmerstone zijn vergelijkbaar met sier grindvloeren en hebben ook dezelfde eigenschappen. Eisinga & Brands levert verschillende standaard kleuren marmerstone die alleen uit de natuurlijke kleur van marmer zijn samengesteld. De steenmaat kunt u ook zelf bepalen, deze varieert van 4 milimeter korrel tot 18 milimeter korrel. Bekijk hier de kleuren marmerstone die wij leveren.

Voordelen Marmerstone ten opzichte van onbehandeld marmer zijn onder meer:

  • Sterker en slijtvaster
  • Zeer goed reinigbaar
  • Standaard 3 jaar garantie

Kwaliteit grindvloeren

Wij zijn een groothandel en leggen en leveren grindvloeren voor buiten en binnen. Onze grindvloeren zijn van de hoogste kwaliteit en wij leveren voor de aantrekkelijkste prijs. Een grindvloer is onderhoudsvriendelijk en duurzaam, daardoor een degelijke investering voor jaren.

Tevens leveren en leggen wij grindvloeren door geheel Nederland, onder meer in de provincies Friesland, Drenthe, Gelderland, Friesland, Overijsel, Flevoland, Noord-Holland, Zeeland en Brabant.

U kunt nu online grindvloeren bestellen in onze webshop of bezoek onze showroom om u te laten adviseren over de mogelijkheden van grindvloeren.

Meer info?

Bel naar: 0591- 35 10 48
of mail naar info@eisinga-brands.nl

Eisinga & Brands is gespecialiseerd in het leveren en leggen van hoogwaardige natuurgrindvloeren in Duitsland, Nederland en België.

Eisinga & Brands is een servicebedrijf en beschikt over heel veel kennis en ervaring in het aanbrengen van grindvloeren bij zowel consumenten als zakelijke klanten. Onze eigen vakkundige werknemers maken iedere vloer in elke gewenste kleurnuance van grondstoffen die uit onze eigen voorraad leverbaar zijn.

Eisinga & Brands als het gaat om service en vakmanschap!

Eisinga & Brands, webshop in grindvloeren, is gevestigd in Emmer-Compascuum (nabij Emmen), Drenthe.

Voor meer informatie over grindvloeren kunt u vrijblijvend contact opnemen via onderstaand formulier.

Neem vrijblijvend contact op


Klantenservice