checkmark Veilig betalen met iDeal checkmark Volledige garantie checkmark Prijzen inclusief BTW checkmark Snelle levertijden

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bel:

0591- 35 10 48

maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.00 uur

Direct offerte aanvragen

10% korting op VTWONEN Collectie

Gratis styling-pakket
Klik hier om de bon uit te printen en kom dan snel naar onze showroom!

Bad en Home XL webshop

Wandtegels

U kunt nu online wandtegels bestellen in onze webshop.

Het toepassen van wandtegels beperkt zich tegenwoordig door de grote keuze niet meer alleen tot de douche en toilet. Ook woonkamers en keukens kunt u voorzien van kleurige of mozaïek wandtegels.

Beste kwaliteit wandtegels

Bij Eisinga & Brands leveren we de beste kwaliteit wandtegels aan tegen een aantrekkelijke prijs in onze webshop. U kunt met de verschillende groottes van wandtegels een speels effect in uw interieur creëren. Door de verscheidene culturele wandtegels creëert men een eigentijds interieur naar eigen smaak.

Wij hebben met grote zorg een ruime collectie wandtegels voor u samen gesteld. De wandtegels van Eisinga en Brands zijn toepasbaar in vrijwel iedere ruimte, Een wand tegel heeft een mooie uitstraling en bepaald voor een deel de sfeer en inrichting van uw ruimte. Door de diversiteit van een wandtegel kunt u alle kanten op. De kleur en vorm zijn erg belangrijk voor de stijl die u heeft uitgezocht. Daarom is het heel belangrijk dat u van tevoren goed bedenkt wat voor kleuren u in de ruimte gaat gebruiken en in wat voor stijl. Tevens of u een combinatie gaat maken met vloertegels. Eisinga en Brands denkt daarin met u mee en geeft u hierover vakkundig advies.

Eisinga & Brands, is dé webshop op het gebied van tegels voor uw woonkamer, badkamer, kantoor en bedrijfs gebouw. Voor het aanbrengen, advies en leveren omtrent verzorging van tegels bent u bij ons aan het goede adres.

Bekende merken wand- en vloertegels

Ons brede assortiment wandtegels, natuursteen- en mozaiëk tegels, vloertegels in alle soorten en maten kunt u op afspraak bij ons bezichtigen. De merken tegels die wij leveren kunt u op onze webshop bekijken, een selectie:

  • Adobe
  • Ermes Aurelia
  • Atlantic
  • Black Slate

sphinx 15x20 beige
sphinx 15x20 beige

Bestellen

Natuursteenstrip 15x60 Multicolore
Natuursteenstrip 15x60 Multicolore

Bestellen

Vloertegel 30x60 Grafite
Vloertegel 30x60 Grafite

Bestellen

Revigres vloer- en wandtegels

Wij leveren onder meer de voordelige Revigres vloer en wandtegels in Nederland, Duitsland, Belgie. De leverbare merken wandtegels staan ook op onze website. Bij ons heeft u een royale keuze aan rustieke, moderne en design wandtegels. Bekijk ook de diverse aanbiedingen in wandtegels en vloertegels.

Meer info?

Bel naar: 0591- 35 10 48
of mail naar info@eisinga-brands.nl

Breng een bezoek aan onze showroom om u vrijblijvend te laten adviseren. Of als u vrijblijvend informatie over wandtegels wilt, neem dan contact met ons op.

Wij leveren ons assortiment door geheel Nederland, Friesland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Drenthe, Gelderland, Friesland, Groningen, Zeeland en Brabant.

Eisinga & Brands als het gaat om service en vakmanschap!

Eisinga & Brands is gevestigd in Emmer-Compascuum (nabij Emmen), Drenthe en gespecialiseerd in onder meer wandtegels.

Neem vrijblijvend contact op


Klantenservice