checkmark Veilig betalen met iDeal checkmark Volledige garantie checkmark Prijzen inclusief BTW checkmark Snelle levertijden

Advies nodig?

Voor persoonlijk advies bel:

0591- 35 10 48

maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.00 uur

Direct offerte aanvragen

10% korting op VTWONEN Collectie

Gratis styling-pakket
Klik hier om de bon uit te printen en kom dan snel naar onze showroom!

Bad en Home XL webshop

Castle Stones

De Castle Stones tegels zijn marmeren cementgebonden tegels met een dikte van 8 mm. De tegels zijn gebaseerd op oude bourgondische dallen en waaltjes en worden met de hand gefabriceerd in Nederland.

Door dit handwerk en het grote aanbod aan afdrukken is iedere Castle Stones vloer uniek te noemen. Castle Stones zijn makkelijk hanteerbaar door het lichte gewicht en ook kunnen ze verwerkt worden tot zeer grote maten. Ook zijn ze zeer slijtvast.

Castle Stones kunnen worden toegepast op vloeren en wanden, ook zijn geschikt voor vloerverwarming en kunnen ze tevens worden gelegd in badkamers.

Drie collecties Castle Stones

Castle Stones Bricks

Castle Stones Bricks

De serie Bricks is gebaseerd op oude Engelse en Hollandse gebakken steentjes (‘waaltjes’) die nu niet meer gemaakt worden. Vroeger werden deze gemaakt van klei en daardoor was men beperkt tot de kleuren rood en geel. Nu kunnen we dezelfde uitstraling en oudheid herbeleven in hedendaagse kleuren. De maten van de Bricks variëren van 5 x 15 cm tot 4 x 17 cm. Deze prachtige steen komt geweldig tot zijn recht in bijvoorbeeld een serre of een hal, maar kan ook gebruikt worden in keukens en woonkamers. De Bricks zijn ook heel mooi tegen een wand; in combinatie met een strijklicht geeft dit een unieke sfeer.

 

Castle Stones Dalle

Bekijk deze tegel »

Castle Stones Dallen

De collectie Castle Stones Dallen wordt steeds verder uitgebreid, de kunstenaar voegt namelijk steeds mooie, nieuwe modellen aan deze collectie toe. Steeds weer reist hij naar Frankrijk en selecteert daar de mooiste originele stenen uit antieke collecties. De Dallen zijn reproducties en komen uit monumentale gebouwen, kloosters en kerken.

Meer info?

Bel naar: 0591- 351048
of mail naar info@eisinga-brands.nl

Eisinga & Brands is gespecialiseerd in het leveren en leggen van hoogwaardige natuursteen vloeren in België, Nederland en Duitsland.
Door het hele land, dus in   Zeeland, Zuid-Holland, Drenthe, Friesland, Friesland, Overijsel, Groningen, Gelderland en Noord-Holland.

Eisinga & Brands, webshop met Castle Stones, is gevestigd in Emmer-Compascuum (nabij Emmen), Drenthe.

Neem vrijblijvend contact op


Klantenservice