checkmark Veilig betalen met iDeal checkmark Volledige garantie checkmark Prijzen inclusief BTW checkmark Snelle levertijden

Badkamers Drenthe

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer of de inrichting ervan? Dan bent u bij badkamerzaak Eisinga & Brands in Drenthe aan het juiste adres!

Wij kunnen voor ieder budget een ontwerp voor uw badkamer maken. Of u nou een ligbad, een inloopdouche, een sauna of bijzonder sanitair wilt, wij kunnen alles voor u verzorgen.

Wij bieden u het complete plaatje, indien gewenst kunnen we de badkamer compleet afleveren. Dus inclusief het (ver)plaatsen van wanden, stucwerk, tegels zetten. We nemen al het werk van de aanleg van uw badkamer uit uw handen.

Badkamerzaak

Een badkamer aanschaffen is niet een alledaagse bezigheid. Dit doet u dan ook niet zonder u goed te hebben geinformeerd. In onze zaak in Emmer-Compascuum, nabij Emmen, wordt u door onze medewerkers van alle tips, trucs en advies voorzien. U bent van harte welkom om eens langs te komen en u te laten informeren over de mogelijkheden. Ook bieden wij de mogelijkheid uw badkamer in 3D te tekenen, zo krijgt u een goed beeld van uw toekomstige badkamer.

Bij een badkamer hoort natuurlijk ook de inrichting, ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Van sanitair tot badmeubels en van wand- en vloertegels tot verlichting. U vindt het allemaal in onze badkamerwinkel, maar ook in onze webshop.

Meer info?

Bel naar: 0591- 35 10 48
of mail naar info@eisinga-brands.nl

Wij leveren onder meer in de drie noordelijke provincies:

  • Drenthe (bijv. Meppel, Beilen, Assen, Coevorden, Borger, Emmen, Hoogeveen)
  • Groningen (bijv. Stadskanaal, Hoogezand, Ter Apel, Winschoten, Delfzijl, Leek)
  • Friesland (bijv. Drachten, Lemmer, Harlingen, Sneek, Heerenveen, Joure, Leeuwarden).

Wilt u informatie over de mogelijkheden voor uw badkamer neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

Eisinga & Brands is een badkamerzaak gevestigd in Emmer-Compascuum (Emmen), Drenthe.

Neem vrijblijvend contact op