checkmark Veilig betalen met iDeal checkmark Volledige garantie checkmark Prijzen inclusief BTW checkmark Snelle levertijden

Onze Castelo de Portugal artikelen

Castelo de Portugal

 

Eeuwen geleden werden in Portugal onder invloed van de Moren tegels gemaakt op traditionele wijze. U vindt ze tot op de dag van vandaag nog in de kastelen, pousadas en patriciershuizen.

 

Castelo hanteert nog steeds dezelfdemilieu-vriendelijke methode voor het vervaardigen van haar vloer- en wandtegels

 

Alleen Castelo gebruikt hoogwaardige materialen als marmerpoeder en wit cement om met zorg een mooie strakke tegel te maken. Ook worden alleen Castelo tegels onder hoge druk geperst. Daardoor gaat een Castelo tegel honderden jaren mee en geven welevenslange garantie op slijtvastheid.

herken

Castelo kwaliteit

Strakke rechte tegels.Patroon loopt mooi door. Tegels zijn strak en netjes. Bij namaak is het patroon wiebelig (te snel geschonken) en de tegels kunnen schotel vormig zijn. Verkopers van namaak tegels zeggen vaak dat hun tegels uit precies dezelfde fabriek komen als Castelo tegels. Eigenlijk een compliment, maar het is niet zo. Onze fabriek maakt alleen Castelo tegels, met zorg en hoogwaardige grondstoffen.

2 cm dik 

een cement tegel van 20 x 20cm

Namaak tegels zijn dunner 16 of 17 mm

dat geeft na verloop van tijd breuk.

er staat CASTELO achterop elke tegel.

zie ook hoe een Castelo tegel gemaakt wordt