checkmark Veilig betalen met iDeal checkmark Volledige garantie checkmark Prijzen inclusief BTW checkmark Snelle levertijden

Onze Dansani artikelen

Vanaf: € 1.149,00 set
Vanaf: € 1.650,00
SALE
Van: € 2.325,00 Voor: € 1.999,00 set
SALE
Van: € 1.999,00 Voor: € 1.999,00 st
SALE
Van: € 3.218,19 Voor: € 2.947,72 st

Dansani

 

 

 

DANSANI bij uw eigen dealer Eisinga en Brands BV

Wat is Dansani volgens haar eigen visie? Wij citeren:

\"Dansani is een marktgeoriënteerd bedrijf. Als de markt verandert, veranderen wij ook. Als betrouwbare leverancier waaien wij natuurlijk niet met alle winden die door de markt gaan mee. Maar wij passen ons aan de markt aan, waar en wanneer dat verdienstelijk is en ons en onze verkopers zakelijke voordelen oplevert.

Heel onze organisatie en ons bedrijfsconcept zijn gericht op optimale flexibiliteit. Het maakt niet uit welke aandachtsgebieden het betreft: productontwikkeling, de toevoerketen of klantrelaties.

Dansani is een particuliere onderneming, waar besluitvorming en handelen dicht bij elkaar liggen. Hierdoor kunnen wij zelfs in een kort tijdsbestek producten en concepten in nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkelen en realiseren. Op die manier kunnen wij altijd voldoen aan de ontwikkeling binnen de behoeften en voorwaarden van de verschillende markten. Voor onze klanten en de klanten van onze klanten.

Wij hebben geen zwaar productieapparaat dat de productontwikkeling bepaalt en daardoor de aanpassing aan de gewijzigde marktbehoeften belemmert. Dansani kan binnen alle geledingen bijzonder snel omschakelen en manoeuvreren. Dat zorgt voor veel snellere marktintroductietijden voor nieuwe producten en dat is een bepalende concurrentieparameter in een tijd, waarin markten en trends sneller dan ooit veranderen.

De Dansani fabricage van de meeste componenten die wij voor onze producten ontwerpen, besteedt Dansani uit. Wij gaan een partnerschap aan met nauwkeurig geselecteerde leveranciers die zich op hun vakgebied hebben gespecialiseerd. Zo garanderen wij het beste van alle werelden en een optimale competentie in het hele productieproces\"

Historie:

De badkamer houdt Dansani al meer dan 25 jaar bezig

Dansani werd in 1983 door Thomas Bjerrum als eenmansbedrijf opgericht. Er was toen maar één medewerker en de productie van badkamermeubels was beperkt tot 14 m2. Een jaar later verhuisde het bedrijf naar een groter pand en verwierf met het toenmalige assortiment een solide positie op de thuismarkt.

Toen het bedrijf meer productieruimte en -capaciteit kreeg, werd er naar heel Scandinavië geëxporteerd en werden in Noorwegen en Zweden de eerste dochterondernemingen opgericht. Later werd de export uitgebreid naar nog meer landen in heel Europa.

In 1997 bouwde Dansani een nieuwe, moderne fabriek en samen met een latere uitbreiding beschikt het bedrijf tegenwoordig over 20.000 m2 aan productiefaciliteiten. Het administratiegebouw bij het hoofdkantoor in Haderslev (Denemarken) is daarbij niet meegerekend.

Dansani heeft op dit moment meer dan 200 medewerkers in binnen- en buitenland in dienst. Er wordt naar meer dan 20 landen geëxporteerd.

Dansani Special Collection – Stijlvol en sterk

De Deense badkamermeubelfabrikant ontwikkelde de Dansani Special Collection. In deze collectie ligt de nadruk sterk op stijlvol design, functionaliteit, comfort en duurzame materialen. Voor Dansani is de badkamer het belangrijkste vertrek in huis; daar begint en eindigt elke dag.

De Deense designtraditie - gebaseerd op eenvoud en rechte lijnen - vormde het uitgangspunt voor Dansani Special Collection. Geheel in lijn met de trend van soberheid werd gekozen voor geïntegreerde handgrepen die fraai opgaan in het design en waarin zich geen vuil en stof ophopen. De vormgeving van de handgreep zorgt voor een natuurlijke ligging in de hand.

Vochtbestendig folie in bijzondere sferen
De vochtige omgeving van de badkamer stelt hoge eisen aan de materialen. Daarom koos Dansani ervoor alle kasten met folie te overtrekken voor een optimale bescherming tegen vocht. Nieuwe oppervlakken zorgen voor een bijzondere sfeer. Cedar Grey heeft een fraaie houtstructuur met reliëf wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Klassiek White in een matte uitvoering zorgt voor elegantie met een actuele touch. Mat Black Silk heeft een zijdeachtige sfeer en zorgt voor bijzondere contrasten in de badkamer.

Wastafels en spiegels
Dansani Special Collection biedt een keuze uit drie wastafelmodellen:  Dansani Andante, Dansani Menuet en Dansani Allegro. Stuk voor stuk zijn dit volledige dekkende, rechthoekige wastafels van sterke materialen als keramiek en gegoten marmer. Diverse lichtspiegels en spiegelkasten ronden het geheel in stijl af. De handgemaakte Dansani spiegel met bladzilveren lijst en voorzien van een ingebouwd, energiezuinig LED-lichtveld vormt een bijzondere combinatie met een meubel in Black Silk. De spiegelkast met afgeronde hoeken en geïntegreerde, ronde lichtvelden met LED-lampen zorgt voor een boeiend contrast met de strakke meubels.

Dansani Special Collection is een overzichtelijke collectie van op elkaar afgestemde meubels, wastafels en spiegels voor een functionele badkameroplossing met stijlvol design en optimale kwaliteit.

Dansani kent de volgende wastafels in enkele of dubbele uitvoering:

Dansani Andante - Keramische wastafel verkrijgbaar in 3 afmetingen

Dansani Kantate - Keramische wastafel verkrijgbaar in 7 afmetingen

Dansani Menuet - Keramische wastafel verkrijgbaar in 8 afmetingen

Dansani Cadenza - Gegoten marmeren wastafel verkrijgbaar in 4 afmetingen

Dansani Square - Gegoten marmeren wastafel verkrijgbaar in 8 afmetingen

Daarnaast kent Dansani de volgende badkamermeubels:

Dansani Curvo

Dansani Zaro

Dansani Caldaris

Dansani Luna

Dansani Mido

Dansani Special Collection