checkmark Veilig betalen met iDeal checkmark Volledige garantie checkmark Prijzen inclusief BTW checkmark Snelle levertijden

Onze Krono Original artikelen

Krono Original

Stop. Wij hebben gevonden wat u zocht!

Een Krono Original vloer: niet zomaar een vloer
Krono Original is marktleider in laminaatvloeren en staat voor gegarandeerde kwaliteit. 
Met een Krono Original laminaatvloer haalt u sfeer in huis. De vloeren zijn allemaal even makkelijk schoon te houden; een doekje erover en weg is de viezigheid en het stof! Bovendien is de laminaatvloer voorzien van een handig kliksysteem (Twin Clic); eenvoudig te leggen dus.

Onze collecties herbergen verschillende eigenschappen en hebben daarnaast ook verschillende structuren. Zo vindt u altijd de vloer die u zoekt. Welkom in de wereld van Krono Original!

Krono Original stelt hoge kwaliteitseisen aan haar producten. Naast de uiterlijke kenmerken voldoen laminaatvloeren van Krono Original aan de volgende criteria:

Garantie
Alle Krono Original vloeren hebben rigoureuze testen ondergaan om aan de internationale kwaliteitsstandaarden te voldoen. Hierdoor kunnen wij u voor ieder product een goede garantie geven. U kunt er gerust op zijn dat, welke vloer u ook kiest, deze makkelijk onderhoudbaar is en u er nog vele jaren plezier aan zult beleven.

Vlek- en drukbestendig en slijtvast
Wat u ook knoeit, rode wijn, olie of jam; u kunt het eenvoudig verwijderen. Krono Original vloeren zijn ook slijtvast, sterk en hebben bewezen één van de meest resistente vloeren te zijn: zelfs zwaar meubilair laat geen indruk achter (bij gebruik van bescherming aan de onderzijde).

Eenvoudig te installeren
Het Krono Original Twin Clic systeem is speciaal ontworpen om uw laminaat vloer zo makkelijk mogelijk te installeren, zonder rompslomp. Met Twin Clic, het zelfrichtende tong en groef profiel, verbindt u snel individuele delen. En dat alles met een minimum aan gereedschap en complicaties!

Natuurproduct
Een Krono Original vloer bevat meer dan 90% hout. Dit houdt in dat het geen emissies afgeeft die schadelijk zijn voor de gezondheid, chloride- en PVC-vrij is en geen houtpreservatieven bevat.

 

Kijk verder onder laminaatvloeren