checkmark Veilig betalen met iDeal checkmark Volledige garantie checkmark Prijzen inclusief BTW checkmark Snelle levertijden

Onze Moller Chemie artikelen

€ 13,55 flacon spray
SALE
Van: € 25,25 Voor: € 23,00
SALE
Van: € 20,20 Voor: € 18,95
SALE
Van: € 16,95 Voor: € 14,95 liter
SALE
Van: € 18,60 Voor: € 17,50 liter
SALE
Van: € 49,95 Voor: € 42,50 liter
SALE
Van: € 25,25 Voor: € 22,50 liter
SALE
Van: € 12,95 Voor: € 10,25 stuk
SALE
Van: € 30,00 Voor: € 27,50 liter
SALE
Van: € 15,90 Voor: € 14,95 liter
SALE
Van: € 16,25 Voor: € 14,95 1 Ltr

Moller Chemie

HMK Moellerstonecare is een gerenomeerd bedrijf dat zich heeft toegespitst
op het ontwikkelen van kwaliteitsproducten wat betreft het onderhouden, reinigen en beschermen van natuursteen, kunststeen, tegels en plavuizen.

Moeller Stonecare Benelux

Natuurstenen en keramische oppervlakken als vloeren, wanden en badkamers zijn zeer kostbare investeringen. Iets waar de eigenaar voorzichtig en zuinig mee omgaat. Kwaliteitsproducten met een goed advies is noodzakelijk en hier op zijn plaats. Gedurende de laatste 30 jaar heeft Moeller Stonecare zich met succes toegelegd op het ontwikkelen van een range van speciaal producten voor natuursteen en keramische oppervlakken. 

Milieuvriendelijk

Voor al onze producten worden, volgens de nieuwste gegevens der techniek, alleen milieuvriendelijke en biologische afbreekbare grondstoffen toegepast.  Deze zijn, zover deze aan het Duitse wasmiddelenbesluit moeten voldoen, bij het UMWELTBUNDESAMT BERLIN geregistreerd. Alle beschermende- en onderhouds producten zijn op antislipwaarde getest.

De Möller-Chemie producten worden door vele importeurs van natuursteen en tal van bekende tegelfabrieken al tientallen jaren aanbevolen.

Reeds 30 jaar ontwikkelt dit bedrijf deze producten op basis van nieuwe technieken zonder het milieu uit het oog te verliezen en ervoor te zorgen dat
biologisch afbreekbare stoffen worden gebruikt. Dit is gebeurd volgens het Duitse wasmiddelenbesluit en door het UMWELTBUNDESAMT BERLIN geregistreerd.

Op deze website kunt u een goed advies terugvinden omtrent het gebruik van deze producten en vooral ook niet te vergeten op welke oppervlakken deze producten het efficienste De Moeller-chemie producten worden u reeds 10-tallen jaren aanbevolen door het INDUSTRIEVERBAND JURA-MARMOR e.V. en SOLNHOFENER-NATURSTEINPLATTEN.
Alle beschermende en onderhoudsproducten zijn op antislipwaarde getest.

Bedankt alvast voor uw vertrouwen,