checkmark Veilig betalen met iDeal checkmark Volledige garantie checkmark Prijzen inclusief BTW checkmark Snelle levertijden

Primabad

Eisinga en Brands BV Selectdealer Primabad BV

Giga aanbod met kwaliteit tegen aantrekkelijke prijs. In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit uitstralen. Dit alles en meer vindt u bij Primabad. Als Nederlandse fabrikant van MDF badkamermeubelen in het lage, midden en hogere segment is Primabad gespecialiseerd fabrikant  Voor Eisinga en Brands BV is gekozen om haar specialisme en kennis op gebied van badkamers. Zij bieden een ruim assortiment meubellijnen voor zowel kleine als ruim bemeten badkamers. Primabad badkamermeubelen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en voorzien van een onberispelijke afwerking.

 

Primabad stelt hoge eisen aan de badkamermeubelen en staan voor kwaliteit, service en een lange levensduur. Dit alles uiteraard tegen een redelijke prijs. Op onze website vindt u ons actuele assortiment badkamer- en toiletmeubelen, ieder met zijn eigen karakteristieke vormgeving en uitstraling. Bent u na het doornemen van deze website benieuwd naar de exacte mogelijkheden op het gebied van kleur, bladsoorten, breedtematen e.d. van het meubel van uw keuze, bezoek dan onze uitgebreide  showroom . U kunt online uw eigen Primabad  badmeubel samenstellen . Kom langs of bestel eenvoudig via onze website.

Mocht u het meubel van uw keuze niet vinden, dat kan, Primabad heeft een zeer ruim assortiment en mogelijkheden qua kleuren, bel dan even of stuur een mail met uw voorkeuren. Wij sturen u dan een vrijblijvende offerte van het Primabad badmeubel van uw keuze.

In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit uitstralen. Dit alles en meer vindt u bij Primabad.  Primabad biedt een ruim assortiment meubellijnen voor zowel kleine als ruim bemeten badkamers.

Primabad badkamermeubelen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en voorzien van een onberispelijke afwerking. Wij stellen hoge eisen aan onze badkamermeubelen en staan voor kwaliteit, service en een lange levensduur. Dit alles uiteraard tegen een redelijke prijs.

Kijk in onze showroom voor nadere informatie of onze website.

Primabad lijnen:

Limited Edition

Second Edition

Third Edition

Dreamz

Dreamz Wood

Rondolijn

Maxilijn

Get up

Exclusive Toplijn design

Original

Specials

Oval (uitlopende productie)

Primabad Intense

De nieuwe badmeubellijn van Primabad is de Intense. Dit prachtige Primabad badkamermeubel heeft een zachte uitstraling met bescheiden rondingen en een greeploze afwerking. De wastafel is van kunstmarmer een heeft geen overloop, waardoor het meubel een subtiele uitstraling heeft.

U kunt het meubel zelf samenstellen, want de Intense serie is er in 31 verschillende frontkleuren. Ook kunt u het gewenste formaat, aantal wastafelkasten en eventueel led verlichting erbij kiezen.

Meer dan 50 kleuren leverbaar.