checkmark Veilig betalen met iDeal checkmark Volledige garantie checkmark Prijzen inclusief BTW checkmark Snelle levertijden

Onze Pure Allure Locking artikelen

Pure Allure Locking

PVC vloeren: slijtvast met de uitstraling van echt hout

De PVC vloeren van Pure Allure Locking zijn de vloeren van de toekomst. Ze zijn praktisch in het gebruik, superslijtvast en kunnen in elke ruimte worden gebruikt. Zelfs in uw badkamer! Pure Allure Locking vloerdelen zijn verkrijgbaar in diverse structuren en houtdessins en nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

Duurzaam, milieuvriendelijk en recyclebaar

Kiezen voor een Pure Allure Locking vloer is een duurzame keuze. De vloerdelen worden duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd uit pure, originele grondstoffen en zijn volledig te recyclen. Onze levenslange garantie zegt alles over de duurzaamheid en kwaliteit van deze vloeren.

Uitstraling van een echte houten vloer

Sfeervol, comfortabel en nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Pure Allure Locking is verkrijgbaar in maar liefst twintig verschillende houtdessins, met een geborstelde of synchroonstructuur. De delen zijn rondom voorzien van een kleine schuine zijde (microvelling) om de uitstraling van een echte planken vloer te benadrukken. Bent u benieuwd hoe Pure Allure Locking er in het echt uitziet? Bezoek dan onze inspiratiestudio!

Eenvoudig kliksysteem

Pure Allure Locking is dankzij het eenvoudige kliksysteem eenvoudig lijmvrij en zwevend te leggen en geschikt om te verhuizen. Is de ondergrond van uw vloer hard en vlak, dan heeft u bovendien geen ondervloer nodig! De vloerdelen kunnen zelfs over een bestaande harde vloer heen worden gelegd.

Fluisterstil door hoge loopgeluidreductie

Pure Allure Locking PVC vloerdelen zijn opgebouwd uit verschillende lagen dempend materiaal die het loopgeluid sterk terugbrengen. Daarmee is het geluidsniveau vele malen lager dan bij laminaat bijvoorbeeld. Sterker nog, u ervaart het als fluisterstil!

100% waterbestendig

In tegenstelling tot hout of laminaat zijn Pure Allure Locking PVC vloerdelen uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamer en kelder. Zelfs een overstroming van de ruimte levert geen problemen op: Pure Allure Locking is 100% waterbestendig!

Hoge kras- en slijtvastheid en uitermate indrukbestendig

De extra versterkte PU-coating met een slijtlaag van 0,55 mm zorgt voor een hoge kras- en slijtvastheid en is uitermate indrukbestendig. Daarmee voldoet deze vloer zelfs aan projectkwaliteit en voelt toch comfortabeler aan dan laminaat.

Onderhoudsvriendelijk

Pure Allure Locking is uiterst vriendelijk in het onderhoud. Schuren, waxen, oliën of lakken - het is allemaal niet nodig. Regelmatig stofzuigen en reinigen met Dumby Reiniger voor PVC vloeren is voldoende om uw PVC vloer mooi te houden.

Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

Vanwege de lage warmteweerstand kan Pure Allure Locking uitstekend worden toegepast in ruimtes met elektrische vloerverwarming of vloerverwarming op basis van warm water zonder dat dit leidt tot hogere energiekosten. Ook vloerverwarming van het omkeerbare type, d.w.z. die ook (in de zomer) koelt, is geen probleem met Pure Allure Locking. Overleg met uw dealer of installateur voor de installatie van Pure Allure Locking in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling.

Comfortabeler dan laminaat

Pure Allure Locking voelt zachter en warmer aan dan laminaat en is daarom comfortabeler voor uw voeten.

Geschikt voor renovatie

Pure Allure Locking is ideaal voor gebruik bij renovatie omdat u de vloer direct over een bestaande harde vloer kunt leggen. Vanwege de geringe dikte van 5 mm is het vaak niet nodig deuren in te korten.

Levenslange garantie

Dat wij een rotsvast vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze producten blijkt wel uit de unieke, levenslange fabrieksgarantie bij huishoudelijk gebruik.
Informeer bij uw dealer naar de details van onze garantieregeling