checkmark Veilig betalen met iDeal checkmark Volledige garantie checkmark Prijzen inclusief BTW checkmark Snelle levertijden

Onze Seal Guard artikelen

SALE
Van: € 17,50 Voor: € 13,50 stuk
SALE
Van: € 15,00 Voor: € 12,50 liter
SALE
Van: € 17,50 Voor: € 14,50 liter
SALE
Van: € 16,25 Voor: € 13,50 stuk
SALE
Van: € 45,00 Voor: € 42,50 stuk
Vanaf: € 42,45

Seal Guard

 

Seal-Guard® afdichtmiddelen en onderhoudsmiddelen zijn gebruiksvriendelijk, sneldrogend en kunnen voor toepassingen binnen- en buitenshuis eenvoudig op voegen, tegels of metselwerk worden aangebracht. Ze zijn uitermate geschikt voor toepassing op gepolijst en ongepolijst porcellanato, marmer, graniet, terracotta, zandsteen, kalksteen, (natuur)plavuis, beton en metselwerk (oud en nieuw), etc. Uit testen is gebleken dat vochtige, niet uitgeharde of bestaande specie probleemloos kon worden afgedicht. Seal-Guard® afdichtmiddelen zijn onzichtbaar na het aanbrengen, laten het uiterlijk of de textuur van het te behandelen oppervlak onveranderd en laten ook geen (uitgeharde) resten achter. Het behandelde oppervlak zal niet verbleken, vlekken, verkleuren, etsen of vergelen. De middelen zijn onschadelijk voor aluminium, hout of vloerbedekking, ze zijn bestand tegen UV-straling en laten het behandelde oppervlak ademen.

SEAL-GUARD® AFDICHTMIDDEL VOOR VOEGEN EN TEGELS IN SPUITBUS

\"\"

Inleiding:

Dit product, het eerste van zijn soort in de tegelindustrie, is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van voegen tussen geglazuurde keramische tegels. Het is sneldrogend en gebruiksvriendelijk. Als het product op de omringende geglazuurde keramische tegels belandt, is dat geen probleem: het droogt onzichtbaar en laat geen verkleuring of film achter op het behandelde oppervlak. Dit product werd in 2003 bekroond met de prestigieuze titel ‘Best New Industry Product’ door de Australian Tile Council.

Traduction Français

Toepassingen:

Kan worden aangebracht op werkbladen, keukenoppervlakken, toiletruimtes, badkamers/douchecabines en kleine vloeroppervlakken op elk type tegel- en metselwerkoppervlak. Ideaal voor kleinschalige afdichtwerkzaamheden. Onschadelijk voor aluminium, hout en vloerbedekking.

Gebruiksaanwijzing:

Het te behandelen oppervlak moet voor het aanbrengen worden gereinigd. Test vooraf op een onopvallende plek of het product geschikt is voor het betreffende oppervlak. Houd de spuitbus op circa 15-20 cm afstand van het oppervlak en beweeg hem heen en weer tijdens het spuiten. Neem na het aanbrengen een uithardingstijd van 2½ uur in acht. In vochtige omgevingen zoals douchecabines e.d. moet het afdichtmiddel ten minste 24 uur drogen.

Verbruik:

600 ml spuitbus: tot 600 strekkende meter, voor het afdichten van voegen, afhankelijk van de breedte van de voeg, of tot 22 vierkante meter voor het afdichten van tegels en voegen.

400 ml spuitbus: tot 400 strekkende meter, voor het afdichten van voegen, afhankelijk van de breedte van de voeg, of tot 15 vierkante meter voor het afdichten van tegels en voegen.

Specificaties:

UN-nr wegvervoer: 1950
ADR-klasse 2: gassen
UN-nr. zeevervoer: 1950
UN-nr. luchtvervoer: 1950

Onderhoud:

Maak behandelde oppervlakken schoon met water en een mild reinigingsmiddel. Gebruik van agressieve reinigingsmiddelen zoals schuurpoeders, ammonia, zuren of bleekmiddel is overbodig.

Verwachte slijtage:

Bij het juiste onderhoud van alle behandelde oppervlakken blijft Seal-Guard® jarenlang intact. Veelbelopen oppervlakken dienen echter jaarlijks te worden gecontroleerd en eventueel voorzien van een nieuwe laag.

Verpakkingen:

De netto-inhoud van de Seal-Guard® spuitbus bedraagt 600 ml/400ml, geleverd in een verpakking van 12 spuitbussen per doos.