checkmark Veilig betalen met iDeal checkmark Volledige garantie checkmark Prijzen inclusief BTW checkmark Snelle levertijden

Onze vtwonen huiscollectie tegels artikelen

SALE
Van: € 74,95 Voor: € 67,00 m2
Vanaf: € 28,50 m2
Vanaf: € 34,95 stuk
Vanaf: € 34,95 stuk
Vanaf: € 34,95 stuk
Vanaf: € 34,95 st
Vanaf: € 34,95 stuk

vtwonen huiscollectie tegels

VTWONEN TEGELS  uit Voor het eerst in de vtwonen huiscollectie: muur- en vloertegels! De vtwonen tegels zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren.Mat, glanzend, met en zonder subtiel grafisch dessin, houtprint of met een kleine afdruk van een huisje, hart of cirkel. De tegels zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, dus óók voor de badkamer. Let op: vloertegels kunnen eventueel ook aan de muur bevestigd worden met extra sterke lijm, maar wandtegels zijn niet geschikt om op de vloer te leggen.

Dessins & terracotta

De eenvoudige witte tegel is altijd mooi. Maar voeg je af en toe eenzelfde tegel met een grafisch dessin toe (kies uit vier varianten), dan maak je je muur net spannender. Op de vloer matzwarte terracotta tegels, met eventueel hier en daar een kleine afdruk in de vorm van een hartje, huisje of cirkel. In verschillende kleuren, van warm wit tot chocoladebruin.

 Op de wand zit tegel Calpe Concrete die door zijn glans en reliëf lekker robuust is.  Het bad is bekleed met tegel Calpe Seagreen, uit dezelfde serie als de wandtegel.

 

Vensterbank

Wit is er in zoveel nuances dat je zelfs met alleen witte tegels een spannend mozaïek kunt creëren. Deze grof gebakken, langwerpige tegels (mét zachte glans) voelen zich overal thuis: aan de muur, op de vloer en zelfs op een lage kast voor het raam. Kijk hiervoor in de pdf folder die op onze homepage is aan te klikken.

 

 

Veelal zijn de tegels op voorraad  in het centraal magazijn. Door de korte lijnen binnen het bedrijf kan vaak snel worden gezien of er voldoende voorraad is en worden geleverd en kan eventueel bezorging in eigen beheer worden verzorgt. Tevens worden bij eventuele verwachte levertijden of latere oplevering de orders voor de klant in opslag genomen. Zo kunnen teleurstellingen tot het minimum worden beperkt. Ook direct afhalen behoort tot de mogelijkheden.

Uiteraard ook in onze showroom te bewonderen. Klik op de link links op de pagina bovenaan of op onze homepage op de banner vtwonen.

Uw vtwonen dealer: Eisinga en Brands  Emmercompascuum.

Kom de hele tegelcollectie van VTwonen in onze unieke showroompresentatie bekijken. U wordt ontvangen in een vtwonen omgeving.