checkmark Veilig betalen met iDeal checkmark Volledige garantie checkmark Prijzen inclusief BTW checkmark Snelle levertijden

Grindvloeren

Zie ook:     Onderhoud  |  Marmerstone

woonkamer grindtapijt Siergrindvloeren worden op steeds meer plaatsen toegepast. Naast de traditionele toepassing van siergrind als vloerafwerking voor autoshowrooms wordt meer en meer siergrind toegepast op vloeren van kantoren, verzorgingscentra en ook in woningen. Zowel bedrijven als particulieren kiezen hiermee voor een eigentijdse en onderhoudsvrije vloerafwerking.

kleuren grindvloeren Image Image

Strizo® Siergrindvloeren geven door hun structuur en kleuren een natuurlijke en warme uitstraling aan de ruimte, of het nu om een kantoor gaat of een woning. Strizo® Siergrindvloeren zijn geschikt voor vrijwel iedere ondergrond: het grind is leverbaar in verschillende kleuren en korrelgroottes. Een grindvloer is onderhoudsvriendelijk en duurzaam, daardoor een goede investering voorjaren. Strizo® siergrind geeft jaren loopplezier, is slijtvast, houdt de ruimte stofarm, trekt geen vuil aan en is daarom de ideale vloerbedekking voor ruimten waar veel mensen komen. Ontdek de mogelijkheden zelf en bezoek onze showroom.

Image 60 kleuren
Architecten en projectontwikkelaars ontdekken steeds meer de mogelijkheden van dit type vloerbedekking. Strizo® beschikt momenteel over een 60-tal standaard kleuren. Naast de season colour lijn zijn ook de colours of nature verkrijgbaar, waarin zich een groot scala aan warme natuurlijke tinten bevindt. Strizo® siergrind biedt talrijke voordelen en komt uitstekend tot zijn recht in grote en representatieve ruimtes. Strizo® siergrind houdt stofdeeltjes vast zodat de ruimte zelf stofarm blijft. Het is onderhoudsarm, slijtvast, duurzaam en tijdloos. Strizo® siergrind is naadloos aan te brengen. De mogelijkheden van kleur variaties, dessins en patronen geven de architect de speelruimte om het interieur een functionele en eigentijdse sfeer mee te geven, passend bij het gebouw of de product presentatie.  Een vloerafwerking die snel en vakkundig, showroom- of kantoorbreed kan worden aangebracht door specialisten. Kies dus voor een vloer volledig aangepast aan uw huisstijl en eventueel voorzien van uw logo.

Exclusief design
Strizo® siergrind is een exclusieve vloerbedekking, die helemaal in deze tijd past. Ideaal vanwege zijn Imageonderhoudsvriendelijke karakter. Houdt de kamers stofarm en neemt geen vuil op. Is slijtvast,geluiddempend, duurzaam en stijlvol door zijn smaakvolle kleuren. Indien de vloer gereinigd dient te worden kan dit eenvoudig gebeuren met behulp van een waterstofzuiger. Vraag ons naar de reinigings-mogelijkheden. Strizo® siergrindvloeren worden kamerbreed, naadloos, snel aangebracht door specialisten. Leverbaar in kleuren die warmte uitstralen, passend bij ieder interieur. Vraag eens een offerte aan en ontdek dat u kiest voor een waardevolle jarenlange investering met stijlvol woonplezier

Strizo -Forte
Image Voor ruimten waarin de vloer meer wordt belast dan normaal , bv. kantoorruimten en drukke winkels, is het STRIZO FORTE siergrind ontwikkeld.

Het speciale bindmiddel zorgt voor een grotere sterkte en slijtvastheid , terwijl het uiterlijk van de vloer hetzelfde is. Op Strizo(R) Forte vloeren wordt 5 jaar garantie verstrekt.

De uitvinders
Image Meer dan twintig jaar geleden werden de eerste Strizo® siergrindvloeren gelegd. Eerst alleen in "naturel"kleuren en later ook in vele kleurschakeringen. Met recht mag Strizo® zich de uitvinder van dit populaire product noemen. Strizo® siergrindvloeren zijn uitgegroeid tot een volwaardig alternatief voor de bestaande vloer bedekkingen en is razend populair geworden van verwerken en toepassen. Zowel in binnen en als buitenland. In het eigen Strizo®-laboratorium worden de eigenschappen van het Strizo siergrind voortdurend getest en geperfectioneerd tot wat het nu is; een kwaliteitssysteem met garantie. Deze enorme voorsprong in de ontwikkeling maakt de keuze tussen een echte Strizo®-vloer of een imitatie grindvloer, wel erg makkelijk. In de fabriek in Tilburg wordt het, met zorg geselecteerde riviergrind langs milieuvriendelijke techniek gekleurd, gedroogd en verpakt. Uit het magazijn zijn de gekleurde korrels in verschillende groottes en het speciaal door Strizo® ontwikkelde epoxy bindmiddel direct leverbaar.