checkmark Veilig betalen met iDeal checkmark Volledige garantie checkmark Prijzen inclusief BTW checkmark Snelle levertijden
Ledverlichting

Ledverlichting

ledverlichting eyeleds Een modern en designvol, ultravlak inbouwspotje met een inbouwdiepte van slechts 6,5 mm, geheel gebaseerd op de duurzame LED-technologie. Een doorbraak, zowel op het gebied van moderne verlichting, als ook een onderscheidende, innovatieve ontwikkeling in de moderne vloerenwereld.
ledverlichting eyeleds kleur Met de diverse productvarianten ‘hout’, ‘tapijt’, ‘quartz’, ‘natuursteen’, een tweetal professionele Outdoor varianten en een drietal nieuwe productinnovaties in het vooruitzicht, is Eyeleds® een gewild product en snel groeiende merknaam in het internationale vloerensegment. Met name bij het voorschrijvende publiek is het product zeer geliefd vanwege de volledige normconformiteit (ENEC, VDE, IP67, e.v.a.), de zeer hoogwaardige uitstraling en de enorm brede inzetbaarheid.
Ledverlichting Installatiegemak siert het product, dat door iedere vakman, professional of niet, geïnstalleerd kan worden. De snelle en eenvoudige integratie van Eyeleds® maakt het mogelijk het product in vrijwel alle soorten vloeren toe te passen, zowel binnenshuis als ook buiten. Het spotje zelf, gebaseerd op de moderne kleuren wit, blauw en amber, wordt geleverd met een designvolle roestvrij staal of messingkleurige behuizing. Met de introductie van een drietal verschillende vormen (rond, vierkant, pijlvormig) kunnen tal van geschikte toepassingen voor het product gevonden worden.
Image Eyeleds® zijn functioneel in te zetten als bijvoorbeeld oriëntatie markerings en designverlichting, maar leveren ook een aanzienlijke bijdrage aan de algemene veiligheid. Verder kunnen Eyeleds® naar eigen inzicht in vele verschillende concepten geïntegreerd worden, omdat de minimale inbouwdiepte vrijwel geen grenzen stelt aan creativiteit en toepasbaarheid.
Image De enorm lange levensduur (minimaal 100.000 brand uren), het minimale stroomverbruik (Laagvolt, bij 24 uur per dag branden op jaarbasis slechts € 0,50 per LED), de geringe warmte ontwikkeling (het lampje wordt nooit warmer dan 35 graden en kan daarom zelfs blootsvoets overlopen worden) de hoogwaardige kwaliteit (SMD-LED-technologie) en de designvolle afwerking maken het product een aanrader voor iedere specialist!

Uitvoeringen

Image Eyeleds kent een drietal verschillende uitvoeringen: rond, vierkant en een ‘guide’ versie en is verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw en amber. Het armatuur zelf is uitgevoerd in fraai geborsteld rvs of messing.
Image Blauw en wit zijn ‘koud’ wat betreft lichtopbrengst en vinden vaak hun toepassing in moderne, strakke designs. De amberkleur straalt ‘warmte’ uit en wordt voornamelijk gemonteerd in ruimtes die wat natuurlijker zijn ingericht of de ‘oudere’ interieurs. Smaak is heel persoonlijk, de keuze is aan u…
Image Image Image Image