checkmark Veilig betalen met iDeal checkmark Volledige garantie checkmark Prijzen inclusief BTW checkmark Snelle levertijden
Sanitair

Sanitair

Zet de tijd even stil.

Vergeet de wereld om je heen. Stap uit de drukte van de dag in de rust die jezelf creëert. Spoel de spanning van je af. Duik onder in jezelf en vind je balans terug. Geniet intens van het water om nieuwe energie op te doen en je gedachten de vrije loop te laten. Dat verdien je, elke dag. Creëer die vitaliserende rust in je eigen domein jouw eigen badkamer.

Een badkamer om in te wonen of een woonkamer om in te baden?

Je ergens prettig voelen, heeft niets te maken met de plek op zich. Diverse woongedeeltes smelten steeds vaker samen tot één grote leefruimte. Het verdwijnen van vaststaande grenzen maakt de weg vrij voor nieuwe manieren om deze leefruimte in te richten. De Badkamer. Daarbij staat het creëren van één bij deze ruimte passende sfeer centraal, en niet de vormgeving van individuele producten. De badkamer neemt hier een centrale plek in. Dankzij de combinatie met andere leefgedeeltes krijgt de badkamer de status van een multifunctionele ruimte. Zo is het een plek om in een ontspannen sfeer het lichaam te verzorgen. Maar ook om na te denken over de harmonie tussen lichaam,geest en ziel. Wij willen graag dat verschillende ruimtes tot één leefruimte worden, waarin men zich prettig voelt. Welke plek leent zich daar beter voor dan uw eigen thuis? Om hier een perfecte Wellness ruimte te creëren.

Goede vormgeving is meer dan alleen maar mooi.

Bij een goed design gaat het om meer dan mooi uiterlijk. Een badkamer met goede funkties die aan uw eigen eisen voldoet is ook van enorm belang.  En om nog veel meer dan puur en alleen de vorm. De praktische gebruiksmogelijkheid, de ergonomische toepassing en de hoogst haalbare milieuvriendelijkheid vormen samen een zinvolle relatie tussen mens en product. En dit is precies waar het om draait. Het voornaamste uitgangspunt bij het design is: esthetiek zonder compromis, terug te vinden in een tijdloze, maar desondanks innovatieve vormgeving.

Moet een badkamer er uitzien als een badkamer?

Wie zijn ideeën niet aan banden legt, creëert veel speelruimte bij de inrichting van de badkamer. De eerste stap is het loslaten van traditionele denkpatronen en het zoeken naar eigen oplossingen. Zet deze stap ook bij het ontwerpen en het plannen van uw eigen leefruimte. De oplossingen van helpen u om uw eigen ideeën te verwezenlijken. Op een manier waarbij de nadruk ligt op de vormgeving, die rijk is aan variatie, eisen stelt en creatief is. Geef op basis van unieke ideeën - die van uzelf! - gestalte aan de architectuur van de ruimte. Om te zorgen dat de nieuwe badkamer niet alleen perfect aansluit bij het idee dat u voor ogen had, maar ook perfect in de ruimte past, moet de maatvoering proffesioneel en correct worden vastgelegd. Wij helpen u daarbij en bieden u de mogelijkheid d.m.v. een 3D tekening de perfect op maat gemaakte badkamer te ontwerpen.
Hierbij kunnen wij gebruik maken van de diverse bibliotheken van onze merken zoals, Sphinx -Grohe -Duravite - Villeroy & Boch - Geberit - Dansani - e.d. om dit voor u te visualiseren.

Breng geheel vrijblijvend een bezoek aan onze showroom en laat U verrassen!