checkmark Veilig betalen met iDeal checkmark Volledige garantie checkmark Prijzen inclusief BTW checkmark Snelle levertijden
Tegelzetbedrijf

Tegelzetbedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van allerlei soorten tegels, zoals vloertegels, wandtegels, natuursteen en mozaiek.

Door de jarenlange ervaring en contacten op het gebied van tegels, verzekeren wij u dat wij de beste tegels leveren tegen de laagste prijs.

Ook voor de installatie van Uw complete badkamer / sanitaire ruimtes kunt U bij ons terrecht inclusief alle bouwkundige werkzaamheden.

Daarnaast kunnen we u goed adviseren over onderhoud en verwerking van de tegels. Voor langdurig plezier is het namelijk van belang dat u uw tegels goed onderhoudt. De ene tegel heeft meer onderhoud nodig dan de andere.

In de loop der jaren hebben wij een selectie gemaakt van de topmerken. Onze showroom bestaat dan ook voornamelijk uit een grote diversiteit van tegels van alle topmerken uit zowel binnenland als buitenland. Al deze topmerken zijn dus ook leverbaar.

Wandtegels

Met wandtegels kunt u uw droom tot op de vierkante centimeter nauwkeurig waar maken. Hierbij hoeft u zich absoluut niet te beperken tot de badkamer. De huidige wandtegels hebben zoveel sfeer en uitstraling dat u ze met alle plezier in al uw kamers kunt toepassen, compleet in stijl met de rest van uw woning of bedrijf.

Tegels zijn hygiënisch, vochtbestendig en zeer makkelijk in onderhoud. Het leuke van wandtegels is dat er niet echt een trend in te onderscheiden is. U zet in principe zelf de trend. Latijns-Amerikaans, Mediterraan, Oosters of Hollands wit? Wat u maar wilt. Want voor ieder thema zijn er wel wandtegels te verkrijgen waarbinnen u uw eigen stijl bepaalt. Grootformaat, miniatuur glasmozaïek, of voor de speelsheid een combinatie van klein en groot. Langwerpig of vierkant. Een egale klassieke muur met een prachtig fresco. Of juist grillig uitgesneden of handgevormde wandtegels. Glanzende wandtegels voor een hightech effect of ongeglazuurd voor een nostalgische sfeer. Als er al een trend te ontdekken is dan is het de invloed van Oosterse culturen zoals de sereniteit van Japan of de meer uitbundige Chinese patronen. Het belangrijkste is echter dat u de sfeer kiest waarin u zich thuis voelt. Met wandtegels is dat niet moeilijk. Het mooie ervan is dat niets hoeft, en vrijwel alles kan.

Vloertegels

Wij leveren een uitgebreide collectie vloertegels. Deze collectie is te zien in onze overzichtelijke showroom, waar alle gerenommeerde merken aanwezig zijn.

Er is een enorme keus in sfeer, van rustiek tot modern, en trendy design. Vloertegels zijn voor iedere ruimte te gebruiken, inclusief de wanden van bijvoorbeeld de badkamer. Dit geeft een heel aparte, exclusieve uitstraling. Tevens zijn veel vloertegels vorstbestendig, zodat u uw terras van dezelfde vloer kunt voorzien als de woonkamer/keuken. U creëert hiermee een schitterende verbinding tussen huis en tuin.

Vloertegels bepalen de sfeer van uw woning. Kleuren, afmetingen, legrichting en kwaliteit, hebben grote invloed op het ruimteaspect. Vloertegels zijn duurzaam, onderhoudsarm, en zo goed als onverslijtbaar, dus niet duur in vergelijking met andere vloer decoraties. Tevens zijn vloertegels te leggen op verschillende ondergronden, bijvoorbeeld een cementdekvloer, tegel over tegel, vloer verwarming constructies, en houten ondergronden, mits deze aan de gestelde eisen voldoen. Voor uitgebreide informatie hierover kunt u altijd bij ons terecht.

Bij ons zijn alle vloertegels wekelijks leverbaar, mits ze bij de groothandel op voorraad zijn.